Ban quản trị chúng tôi sẽ tiến hành rà soát Spamer và các bài viết không đúng Box sẽ bị xóa sạch, Các spamer cố tình sẽ bị Block IP vĩnh viễn . Xin cảm ơn bạn đã đọc


Thread Informations
  • Author: 17rake2f
  • Views: 30
  • Posts: 0
Thread Quality: % 0
Share:

People who read that Thread

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Enter Keywords

Facebook


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nike air max 2090 blauw wit
03-13-2021, 04:44 PM
Post: #1
nike air max 2090 blauw wit
[Image: 36170-CT1091-400-Z4.jpg]
Nike viert het marterclubs.com verleden door het opnieuw voor de toekomst te zien met de release van de Nike Air Max 2090. 30 jaar een baken van de Air Max-familie te zijn, met retro-fit updates van de vorm, trouw aan het origineel sneaker gelanceerd in 1990. Met moderne technische upgrades en ontwerpupdates is de Nike Air Max 2090 gemaakt om te belichamen wat de toekomst in petto heeft.

In overeenstemming met hetzelfde toekomstgerichte ontwerpethos dat ervoor nike schoenen dames roze zorgde dat de Air Max 90 relevant was, blijft Nike de grenzen verleggen met een paar vernieuwingen. Kleurblokkering was een centraal onderdeel in de ontwikkeling van de Air Max 90, met de lichtgewicht ondersteuning grotendeels doorzichtig, de meest ondersteunende materialen zijn volledig ondoorzichtig om de sterkte van de ondersteuning van de schoen te onderstrepen. De Air-unit wordt opgeblazen met een grotere Airbag en ziet ook een 200% groter venster dan het origineel. Met een vergelijkbaar cropped swoosh-ontwerp, zijn de loopvlaklijnen van de buitenzool opnieuw ontworpen voor 2020-prestaties.

Hoewel aspecten van de sneaker een compleet nieuw ontwerp hebben gekregen, zijn er onmiskenbare odes aan de Air Max 90 die onaangeroerd zijn nike air max 2090 blauw wit gebleven. Aangename Air Max 90-loyalisten, het 2090-spatbord en de kenmerkende cassette die de Air Unit omgeeft, blijven onaangeroerd ten opzichte van het origineel. Op het eerste gezicht lijkt het iconische hiellogo dat voor het eerst werd gebruikt door de Air Max 90 een nauwkeurige recreatie te bieden, maar bij nader inzien heeft een nieuw "Air" -logo de plaats ingenomen van het kenmerkende "Nike Air" -logo.

De Air Max 90-nakomeling 100% authentiek ziet het bovenwerk gedompeld in een roze Sunset Pulse-tint die wordt gecompenseerd door de groene Cyber-kleur die op de teen en hiel is aangebracht. Voor een grafische look is zwart gebruikt op het leren spatbord en de omtrek van de doorschijnende overlays. Deze gerasterde overlays hebben een lichte Champagne-tint, waardoor de anders volledig neonbenadering van het bovenwerk wordt verzacht. Een witte tussenzool en zwarte Air-cassette ronden het ontwerp af voor een vrolijk, atletisch voorstel.

https://www.marterclubs.com/
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


[-]Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)